1 Maj!

Varför fira 1 maj?
1 Maj är det datum som Ernst stormade bastiljen, och därför gjorde en stor insats i den franska revolutionen. Något som hände lite senare i historien var att han skrev det socialistiska manifestet och predikade det för arbetarna. Därför är det en helgdag.

Hur firar man 1 Maj?
Med imundigandet av alkohol, som alltid, samt att höra på posörer som försöker efterhärma Ernsts orginaltal.

Må Ernst vara med er

Valborg

Valborgsfirande - Varför?
Firandet av Valborgsmässoafton är en gammal högtid här i Sverige, men många vet inte varför. Det var så att en av Ernsts utsända, Valborg, vigde sitt liv att driva bort häxor och onda andar som störde Ernsts vision om sitt perfekta  "sommartorp" (Ernsts namn på de dödligas värld). Och det är i hennes minne som vi firar Valborgsmässoafton.

Hur firar man Valborg?
Man firar valborg med oräkneliga mängder med alkohol, som alla helgdagar i EHC´s anda, samt allmän luntning av kvistar, lövhögar, gamla tanter och Chelsea-supportrar. Vi rekommenderar alkoholintag från torsdag kl 18 ToM söndag kl 08.
 
Må Ernst vara med er

Ernst


Välkommen till EHC´s Blogg!

Vad är då EHC?
Det är en förkortning till att börja med, och den står för Ernst Hate Crew. Vi är alltså ett crew med fyra grundmedlemmar, som har privilegiet att kalla oss Äldstebröder, och även ett helt gäng med ofrivilliga aspiranter, som vi har valt att kalla Posörer.

Vad är då vårat syfte?
Vårat syfte är att sprida hatkärleken till Ernst. Då vi ser oss likvärdigt ett religöst samfund är således Ernst våran gud, som är en allsmäktig gud, och är därför källan till allt gott men även allt ont.

Vad är vårat syfte med denna blogg?
Vi vill sprida Ernsts budskap som han har gett oss från sitt högsäte i de stora ölhallarna i Dalhall, samt att ni okunniga ska kunna få chansen att uppleva Ernsts värme och ljus.

Mvh Äldstebroder Ove Mongo

RSS 2.0